Kino4ua.com
PG

Конвой

Рік:
Ор. назва:
Convoy
Країна:
США
Режисер:
Сем Пекінпа
Тривалість:
01:50:19
Переклад:
Українська мова Кіно | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Cartoon Network
Конвой – бойовик з драматичним сюжетом, у якому розповідається про боротьбу людей з несправедливістю. Лайл Воллес працює шерифом, і він вважає правильним штрафувати водіїв за будь-яке, навіть найменше правопорушення. Люди цим незадоволені, і вирішують виразити свої емоції у формі акції протесту, яку вони організовують. Цілою колоною вантажівок водії-далекобійники їдуть по трасах південно-західної Америки. А на чолі усього цього руху стоїть Мартін Пенволд, який вважається легендою доріг. Називають його чомусь Рожеве Каченя, але це аж ніяк не применшує його заслуг. Люди його поважають, дослухаються до його думки, тому і їдуть за ним. А найцікавіше, що в процесі поїздки кількість протестуючих збільшується. Починається велика акція проти свавілля поліцейських і їх корумпованості. Чим завершиться усе це «дійство»? ©Kino4ua Конвой 1978 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?