Kino4ua.com
PG-13

Звитяжниці

Рік:
Ор. назва:
Moxie
Країна:
США
Режисер:
Емі Барнс
Тривалість:
01:51:43
Переклад:
Українська мова Субтитри
Звитяжниці – комедійно-драматична стрічка про звичайну дівчину Емму Джонсон. Серед однолітків-старшокласників вона намагається не виділятись, не любить привертати до себе увагу, і навіть на той безлад, який коїться навколо, вона намагається не дивитись. Просто їй здається, що так відбувається завжди і скрізь, тому немає сенсу намагатись щось змінити. Але її думка змінюється після кількох цікавих розмов. Коли у школі з’явилась новенька, героїня порадила їй бути якомога тихшою і не привертати до себе особливо увагу, але та пропустила ці поради повз вуха. А потім Емма поговорила з власною мамою, від якої дізналась досить цікаві речі. Виявилось, що в юності мама була серед активісток, які боролись з патріархатом. Героїню це настільки надихнуло, що вона наважилась організувати власний дівчачий клуб, учасниці якого зможуть вільно говорити про що завгодно і відстоювати свої думки. ©Kino4ua Звитяжниці 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?