Kino4ua.com
R

Основний інстинкт

Рік:
Ор. назва:
Basic Instinct
Країна:
Франція, США, Великобританія
Режисер:
Пол Верховен
Тривалість:
02:07:40
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, двоголосий
Основний інстинкт – детективний трилер, який починається з убивства. У власному заміському будинку знайдено тіло бізнесмена. Він був успішною людиною, і можна було би подумати, що це конкуренти від нього позбавились, але всі ознаки вказують на те, що помер він під час статевого акту. Зброєю став ніж, який використовується для розколювання льоду. За розслідування береться Нік Каррен. Першою і головною підозрюваною стає сексуальна білявка Кетрін Трамелл, яка була подругою вбитого чоловіка. Вона письменниця, яка пише детективні романи. І у останній її книжці був детально описаний точнісінько такий випадок, який стався з багачем. Допитуючи її, Нік починає піддаватись її жіночим чарам, оскільки ця дама точно знає, як зваблювати чоловіків. Вона поводиться зухвало і максимально розкуто. Але Нік не знає, що вона вже пише нову книгу, у якій йдеться про поліцейського, який втрачає пильність… ©Kino4ua Основний інстинкт 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?