Kino4ua.com
HD 720p
R

Основний інстинкт 2

Рік:
Ор. назва:
Basic Instinct 2
Країна:
Німеччина, Великобританія, США, Іспанія
Режисер:
Майкл Кейтон-Джоунс
Тривалість:
01:54:35
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Основний інстинкт 2 – психологічний трилер, у центрі сюжету якого знаходиться та ж сама зваблива білявка, яку можна було побачити у першій частині стрічки. Кетрін Трамелл написала чимало книжок, які називають бульварними романами, але її власне життя навіть цікавіше і насиченіше, аніж створені нею твори. І знову вона потрапляє у поле зору правоохоронних органів, оскільки стає підозрюваною у вбивстві власного коханця – темношкірого футболіста. Так сталось, що він був у її машині, коли та злетіла з траси на великій швидкості і впала у воду. Представники Скотланд-Ярду вважають, що жінка мала підступні наміри, але знайти докази цього їм не вдається. Але суд призначає героїні курс психотерапії. Вона повинна ходити до Майкла Гласса і розповідати йому свої найпотаємніші думки. Психоаналітик і не уявляє, з ким має справу, і до чого може привести спілкування з цією жінкою… ©Kino4ua Основний інстинкт 2 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb4.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?