Kino4ua.com
480p
PG-13

Заколот на Баунті

Рік:
Ор. назва:
Mutiny on the Bounty
Країна:
США
Режисер:
Френк Ллойд
Тривалість:
02:12:35
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Заколот на Баунті – пригодницька стрічка, сюжет якої був узятий з однойменного роману, написаного Чарльзом Норгоффом і Джеймсом Голлом. А розповідається у цій історії про реальне повстання, яке відбувалось колись на борту британського корабля з назвою «Баунті». У центрі сюжету знаходяться два персонажі, на взаємовідносинах яких зосереджується дійство. Мова йде про капітана Вільяма Блая і його помічника Флетчера Крістіана. В реальності ніхто на їх взаєминах так не зосереджувався, але автори фільму вирішили зробити акцент на їх конфлікті. Капітан тут показаний людиною норовливою, жорсткою, тиранічною, яка своїми діями і підштовхнула членів команди почати заколот. Будуть у стрічці і інші історичні неточності. Наприклад, у реальності загиблих під час заколоту не було, а у фільмі без жертв точно не обійдеться. ©Kino4ua Заколот на Баунті 1935 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?