Kino4ua.com
PG-13

Гонщик

Рік:
Ор. назва:
Driven
Країна:
США, Канада, Австралія
Режисер:
Ренні Харлін
Тривалість:
01:56:35
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Гонщик – драматична історія про світ великого спорту з Сильвестром Сталлоне у головній ролі. Персонажі стрічки люблять швидкість і ризик, а перегони – це саме те, що їм потрібно, щоб адреналін у крові знову «закипів». Центральний герой був успішним гонщиком, який здобував одну перемогу за іншою, але в його житті, схоже, почалась темна смуга, оскільки він почав програвати там, де міг би бути переможцем. Удача ніби відвернулась від нього, та ще й на особистому фронті справи йдуть не дуже добре. І через професійні невдачі він гостріше сприймає всі інші поразки. Але не можна втрачати віру у себе і опускати руки, оскільки життя продовжується і потрібно залишатись людиною за будь-яких обставин. І у найважчий момент може з’явитись людина, яка стане опорою, другом, наставником, тим самим міцним плечем, яке так потрібне у важкий момент. ©Kino4ua Гонщик 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?