Kino4ua.com
R

Покинуті

Рік:
Ор. назва:
Abandoned
Країна:
Нова Зеландія
Режисер:
Джон Лейн
Тривалість:
01:26:35
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Покинуті – напружена історія про відчайдухів, які вийшли в океан на яхті і зіткнулись з бурхливою стихією. В основі сюжету реальна історія, яка відбувалась з екіпажем «Роуз-Ноелл». 4 червня 1989-го року яхта-тримаран відправилась із новозеландського міста Пікту до порту Тонга. Від берега команда яхтсменів відчалила рано вранці. Погодні умови були сприятливими, але невдовзі ситуація кардинально змінилась. Несподівано погода погіршилась, почався сильний шторм. Хвилі ставали все більшим, вищими і могутнішими. І одна з таких хвиль налетіла на маленький кораблик, на борту якого знаходились люди, які могли лише спостерігати за могутньою стихією, але заховатись від неї їм не було куди. Судно перевернулось, а члени екіпажу опинились у бурхливих океанських водах. Четверо чоловіків були самі посеред відкритого океану, який кишить акулами і іншими голодними істотами… ©Kino4ua Покинуті 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?