Kino4ua.com
R

Кишенькова оборудка

Рік:
Ор. назва:
Pocket Listing
Країна:
США
Режисер:
Конор Еллін
Тривалість:
01:32:40
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - RUSFilm
Кишенькова оборудка – трилер, у центрі сюжету якого знаходиться Джек Вудман. Головний герой багато років працює брокером і вже встиг досягти певних успіхів. На ринку нерухомості він один з кращих спеціалістів. Він займає посаду у великому агентстві, де його поважають і називають професіоналом. Але це не означає, що його не можуть звільнити. Коли герой через власну жадібність погоджується на одну «мутну» угоду, його виганяють з роботи, оскільки керівництву не потрібні проблеми. Але Джек не залишається геть з пустими руками. У нього тепер є власний багатоквартирний будинок, щоправда, розташований він у бідному районі, та й вигляд має не найкращий. Протягом наступного року в житті Вудмана відбувається мало хороших подій, а потім до нього приходить Френк Гантер зі своєю дружиною, який просить Джека продати віллу на Малібу, яка їм належить, але зробити все треба тихо, не привертаючи чужої уваги… ©Kino4ua Кишенькова оборудка 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?