Kino4ua.com
R

Невірна

Рік:
Ор. назва:
Unfaithful
Країна:
Франція, Німеччина, США
Режисер:
Едріан Лайн
Тривалість:
02:04:50
Переклад:
Українська мова Новий канал | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Невірна – драматичний трилер, який розповідає про те, до чого можуть призвести нестримні бажання людини, у якої вже й так є все, про що інші можуть лише мріяти. У центрі сюжету знаходиться приваблива жінка, яку звати Конні. У неї в житті є все: чоловік, який її любить, гарний будинок, достаток. Здається, про що ще можна мріяти?! Але головна героїня все одно відчуває, що цього їй занадто мало. Їй хочеться чогось більшого, спробувати щось нове. Можливо, вона б і не думала починати роман на стороні, але випадкове знайомство з цікавим, привабливим чоловіком пробудило в ній нові бажання. Вона просто хотіла піймати таксі, а отримала пристрасного коханця. Звісно, їх побачення відбувались потайки, але це була така цікава і захоплива гра для Конні, що вона просто не могла зупинитись. Але до чого це все призвело в кінцевому результаті? ©Kino4ua Невірна 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?