Kino4ua.com
PG-13

Містер Піп

Рік:
Ор. назва:
Mr. Pip
Країна:
Папуа - Нова Гвінея, Австралія, Нова Зеландія
Режисер:
Ендрю Адамсон
Тривалість:
02:13:25
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Містер Піп – драматична історія, у якій розповідається про жителів провінції Буганвіль, розташованої на території Папуа-Нової Гвінеї. Містер Уоттс – це єдиний білий чоловік, який тут залишається. Всі інші жителі мають темну шкіру. Живуть вони у складних умовах, оскільки країна охоплена війною. Головний герой хоче зробити щось корисне для місцевих людей, а особливо для дітей, тому відкриває власну школу, щоб навчати їх наукам. Він знайомить учнів з класикою літератури і починає читати їм твір Чарльза Діккенса «Великі надії». Матильда, одна з учениць містера Уоттса, бачить у книзі відображення власних проблем і це трохи полегшує їй життя. А одного разу вона залишає на піску надпис «Піп». Коли про це дізнається командир одного військового загону, він вирішує, що це ім’я шпигуна, який живе на острові, і негайно прибуває туди… ©Kino4ua Містер Піп 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?