Kino4ua.com
R

Ліга справедливості Зака Снайдера

Рік:
Ор. назва:
Zack Snyder's Justice League
Країна:
США
Режисер:
Зак Снайдер
Тривалість:
04:02:32
Переклад:
Українська мова Цікава Ідея | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Ліга справедливості Зака Снайдера – це режисерська версія стрічки, яка вийшла на екрани у 2017-му році, але не отримала очікуваного успіху. На той момент то був справжній провал, а все через те, що режисер Зак Снайдер не зміг продовжувати роботу над фільмом. В його житті сталась трагічна подія (загинула донька), і він не міг працювати. Але були й інші фактори, які вплинули на те, що кінокартина вийшла зовсім не такою, якою могла би. Але пройшов деякий час, режисер повернувся до роботи, і тепер він готовий продемонструвати глядацькій аудиторії свою версію стрічки. Цей варіант буде значно похмурішим, серйознішим і в стилістиці попередніх фільмів про героїв кіно всесвіту DC. У сюжеті будуть деякі зміни, але це точно буде таке Протистояння супергероїв, яким його бачив режисер. Для фанатів франшизи вихід стрічки став найкращим подарунком. ©Kino4ua Ліга справедливості Зака Снайдера 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?