Kino4ua.com
R

Фатальна зустріч

Рік:
Ор. назва:
Fatale
Країна:
США
Режисер:
Деон Тейлор
Тривалість:
01:42:28
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Фатальна зустріч може зруйнувати життя, і цього дуже боїться головний герой стрічки. Деррик працює спортивним агентом. У свої професії він досяг успіху, став шанованою людиною, заробляє хороші гроші. У його житті взагалі все чудово, навіть мріяти вже немає про що. Вдома його чекає чарівна і любляча дружина, у нього немає причин сумувати або жалітись на життя. Але він виявляється все ж слабким, бо піддається чарам однієї привабливої дами. Разом вони проводять пристрасну ніч, а на ранок розходяться кожен у свій бік. І на цьому все б могло й закінчитись, якби не з’ясувалось, що ця жінка працює детективом, і вона не збирається відставати від випадкового коханця. Сам того не розуміючи, він вплутується у одне її розслідування, і через це він ризикує втратити все, що має – кар’єру, родину, навіть власне життя. Чи впорається він з ситуацією так, щоб вибратись з неї без втрат? ©Kino4ua Фатальна зустріч 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?