Kino4ua.com
PG-13

Золоте дитя

Рік:
Ор. назва:
The Golden Child
Країна:
США
Режисер:
Майкл Річі
Тривалість:
01:29:40
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - А. Міхалев
Золоте дитя – пригодницька комедія, у якій розповідається про подію, яка відбувається раз на тисячу років. Саме з таким проміжком на світ з’являється особлива дитина, яка потім перетвориться на унікального дорослого, наділеного містичною силою і неймовірними здібностями. Така Золота дитина народилась у Тибеті. Це хлопчик, який може оживляти мертвих, повертаючи у їх тіла життя. Його охороняли ченці, але одного разу їх вбили злі сили, а самого хлопчика викрали. Його необхідно повернути, але зробити це зможе лише особлива людина, яка має чисте серце і добрі наміри. Чендлер Джерелл професійно займається пошуком зниклих дітей. На його плечі і ляже місія по поверненню унікального малюка. Хоча чоловік не надто вірить у існування демонів і Золотої дитини, але це зміниться, як тільки він відчує першу атаку ворога. Чи впорається він зі своїм завданням після цього? ©Kino4ua Золоте дитя 1986 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?