Kino4ua.com
PG-13

Я все ще бачу тебе

Рік:
Ор. назва:
I Still See You
Країна:
2018
Режисер:
Скотт Спір
Тривалість:
01:38:25
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Я все ще бачу тебе – трилер, дія якого починається за деякий час до показаних подій. Кілька років тому сталась трагедія, яка забрала життя багатьох людей. Але й на тих, хто залишився живим, вона теж мала певний вплив. Роні, центральна героїня стрічки, втратила родину і друзів. Вона залишилась геть сама і була змушена вчитись виживати у новій реальності. Але її не так лякає самотність, як примари, які заселили Землю. Вони небезпечні для людей, і одного разу героїня навіть отримує від них загрозливе послання. Дівчина починає розуміти, що убивства, які відбуваються по всьому місту, не припиняться, поки існують примари. Отже, вона повинна зробити хоч щось, щоб цю ситуацію змінити. У боротьбі з привидами їй допоможе Кірк – колишній однокласник. Та чи не надто ці молоді люди самовпевнені? Чи впораються вони із завданням, які самі собі поставили? ©Kino4ua Я все ще бачу тебе 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?