Kino4ua.com
R

Всім хлопцям: З любов'ю

Рік:
Ор. назва:
To All the Boys: Always and Forever
Країна:
США
Режисер:
Майкл Фімоньярі
Тривалість:
01:49:38
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Всім хлопцям: З любов'ю – мелодраматична комедія, у центрі сюжету якої знаходиться старшокласниця Лара Джин. Вона зустрічається з симпатичним, але трохи дивакуватим юнаком Пітером. Навчання у школі для них добігає кінця, а далі чекає коледж, і вони вже готуються до переходу туди. Але виникає одна ситуація, яка ускладнює їм життя. Якщо до цього герої вчились разом і могли дуже багато часу проводити спільно, то після вступу у коледж все зміниться, оскільки вони обрали різні навчальні заклади. Для стосунків це може стати серйозним випробуванням. Час і відстань – це ті фактори, які дуже впливають на любов. Іноді почуття не витримують. Але Лара і Пітер поки що не знають, чи зможуть вони з цією ситуацією впоратись, адже такого досвіду вони ще не мали. І як будуть складатись стосунками з іншими близькими для них людьми, герої теж не знають… ©Kino4ua Всім хлопцям: З любов'ю 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?