Kino4ua.com
PG-13

Розмальована вуаль

Рік:
Ор. назва:
The Painted Veil
Країна:
США, Канада, Китай
Режисер:
Джон Керран
Тривалість:
02:05:19
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Розмальована вуаль – драма, дія якої відбувається у 20-х роках минулого століття. Кітті Фейн – молода аристократка. Волтер – лікар. Ці двоє беруть шлюб, але не через велике і взаємне кохання. Вже разом вони їдуть у Шанхай, де героїня через деякий час закохується у іншого чоловіка. Її коханцем стає Чарлі Таунсенд. Деякий час їм вдавалось приховувати стосунки, але Волтер все одно дізнався про зраду дружини. Це його дуже зачіпає і ранить. Він відчуває гнів і образу, і навіть починає мстити Кітті. І спосіб для цього він обирає неординарний – погоджується поїхати працювати у маленьке китайське село, де якраз епідемія холери. Для головної героїні це біда, бо їй геть не хочеться покидати Чарлі. Але вона чудово розуміє, що не зможе з ним одружитись, тому вимушена погодитись їхати з законним чоловіком у глушину, де немає нічого, окрім хворих людей… ©Kino4ua Розмальована вуаль 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?