Kino4ua.com
R

Скажений Макс

Рік:
Ор. назва:
Mad Max
Країна:
Австралія
Режисер:
Джордж Міллер
Тривалість:
01:28:40
Переклад:
Українська мова ТВ+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Скажений Макс – антиутопія про життя на планеті після катастрофи. Земля стала зовсім іншою, і тепер людям, які не загинули, доводиться виживати у нових умовах. Вони заселяють території вздовж доріг, бо там є хоч трохи більше шансів на життя. Макс Рокатанскі, центральний персонаж стрічки, працює поліцейським. Він бореться зі злочинцями і захищає простих людей. Але щодня це стає робити все важче. Виживати на території Австралії, де й відбуваються події, непросто, оскільки багато в чому життя людей залежить від поставок палива. І одні просто приймають ситуацію, а інші стають агресивними, об’єднуються у банди і починають порушувати закон, намагаючись жити по власним правилам. Нічний Вершник – це один з кримінальних лідерів, і на нього Макс полює разом з колегами. Герой звик доводити до кінця почату справу, але перемога над Вершником обійдеться йому занадто дорого… ©Kino4ua Скажений Макс 1979 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?