Kino4ua.com
PG-13

Скажений Макс: Під Куполом грому

Рік:
Ор. назва:
Mad Max Beyond Thunderdome
Країна:
Австралія
Режисер:
Джордж Міллер
Тривалість:
01:47:50
Переклад:
Українська мова ТВ+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Скажений Макс: Під Куполом грому – продовження історії про життя людей, які пережили ядерну війну і живуть тепер у геть іншому світі. Все живе було винищене, і тепер навколо самі пустелі і руїни. Місто Бертраун не найкраще місце для життя, але і там є люди. Там працює електростанція, і для її стабільної роботи потрібен гній, тому все місто у ньому, а це створює такий сморід, що дихати важко. Ентіті – жорстока особа, яка хоче взяти у свої руки всю владу, а головного інженера залишити ні з чим. А ще вона хоче переманити на свій бік Макса, який прославився здатністю долати будь-якого супротивника, особливо на дорозі. У дорожніх сутичках йому просто немає рівних – Макс завжди перемагає. Але вони втрачають актуальність, а на зміну приходять рукопашні бої. І коли двоє заходять у коло, щоб битись, вийти живим звідти зможе лише один з них… ©Kino4ua Скажений Макс: Під Куполом грому 1985 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?