Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Невидимка

Рік:
Ор. назва:
Hollow Man
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Пол Верховен
Тривалість:
01:52:38
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубльований
Людина-невидимка – фантастичний екшн, у якому розповідається про вченого Себастьяна Кейна, який наважився провести найголовніший і найвідповідальніший експеримент на собі. Він давно працював над розробкою формули невидимості, але всі дослідження проводились максимум на тваринах, якщо говорити про живих істот. І деяких успіхів професор дійсно досяг. Але він не збирався зупинятись. Наступним був етап перетворення на невидимку людини. І тут Кейн вирішив далеко не ходити, а перевірити все на собі. Стати невидимим йому вдалось, але ж як повернути все на свої місця? Про це герой чомусь не подумав. Зробити його знову видимим намагались колеги, але їм не вдалось, бо Себастьян…втік. Але через якийсь час він знову повернувся. Та це був вже не той вчений, якого знали люди, а герой, який бажав все зруйнувати і заподіяти шкоду… ©Kino4ua Невидимка 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?