Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Острів скарбів

Рік:
Ор. назва:
Treasure Island
Країна:
Великобританія
Режисер:
Байрон Гескін
Тривалість:
01:36:50
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Острів скарбів – пригодницька стрічка, яка розповідає про піратів, скарби і одного юного хлопчину. А починається усе з того, що Біллі Бонс, який був вже досвідченим піратом, вирішив піти від своєї команди. Але не з пустими руками, а зі скринькою, у якій лежить карта, на якій намальовано шлях до скарбів капітана Флінта. Він їх колись заховав, а декому може пощастити їх відшукати. Біллі заховався від світу у таверні «Бенбоу», думаючи, що тут його вже точно ніхто не знайде. Але він помилився. Давні приятелі його відшукали, щоб забрати карту. Але ніхто з цих суворих чоловіків не здогадувався, що карта може опинитись ще у когось третього. Та сталось так, що вона опинилась у хлопчини на ймення Джим. Він син власниці таверни, і його чекає неймовірна подорож на острів скарбів, наповнена небезпечними пригодами і цікавими подіями… ©Kino4ua Острів скарбів 1950 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?