Kino4ua.com
PG-13

Розслідування

Рік:
Ор. назва:
L'inchiesta
Країна:
Італія, США, Іспанія
Режисер:
Джуліо Базе
Тривалість:
01:52:30
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Розслідування – історична драма, яка розповідає про події глибокої давнини. Починається історія зі зникнення тіла Христа, якого кілька днів тому розіп’яли на хресті. Імператор стривожений цим випадком, та й не тільки він. Місцева знать теж хвилюється, а особливо Понтій Пілат. Звістка про зникнення Ісуса швидко поширилась серед простого люду, і почали говорити, що це було воскресіння. Імператор, розуміючи, що місцеве населення може активізуватись через це, вирішив відправити Тауруса, свого радника, для розслідування справи. Але на його шляху раптом стає Пілат, який не хоче, щоб хтось дізнався подробиці усього того, що відбувалось на Голгофі. Але й Таурус не збирається зупинятись. Він шукає інформацію і все більше дізнається про ідеї Христа, яким теж починає вірити, хоч і не міг раніше подумати, що таке взагалі можливо. ©Kino4ua Розслідування 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?