Kino4ua.com
R

Битва за свободу

Рік:
Ор. назва:
For Greater Glory: The True Story of Cristiada
Країна:
Мексика
Режисер:
Дін Райт
Тривалість:
02:25:38
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Битва за свободу – військово-історична драма, дія якої відбувається на території Мексики у 1920-х роках. Це непростий період для країни, оскільки там почалась громадянська війна, яку назвали повстанням «крістерос». Причина була у конфлікті, який виник між представниками уряду з атеїстичними поглядами і простими громадянами-католиками. Влада поводиться з віруючими людьми дуже жорстоко, влаштовуючи підпали, вбиваючи католицьких священників, катуючи ченців, забороняючи віру. Хлопчина на ймення Хосе, якому 13 років, одного разу стає випадковим свідком убивства, і це залишає на його психіці глибокий відбиток. А через деякий час після того випадку юнак стає одним із повстанців. Битва за свободу продовжується, і кожна сторона хоче отримати перемогу, але ціна за це може бути занадто високою, оскільки гинуть невинні люди. ©Kino4ua Битва за свободу 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?