Kino4ua.com
R

Дотик гріха

Рік:
Ор. назва:
Tian zhu ding
Країна:
Китай, Японія, Франція
Режисер:
Цзя Чжан Ке
Тривалість:
02:13:45
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Російською - Одноголосий
Дотик гріха – поєднання бойовика і соціальної драми, яка розповідає про людей і їх непрості долі. Стрічка містить у собі декілька історій, і в кожній з них є свій персонаж. В одній з них розповідається про шахтаря Дахая, який живе в селі і бачить, що там процвітає корупція. Чоловік обурений ситуацією, але розуміє, що ніхто боротись з нею не буде. Тому він вирішує самотужки її викорінювати. Саньєр, герой іншої новели, скориставшись вогнепальною зброєю, починає розуміти, що вона дає владу і відкриває нові можливості, якими він може скористатись. А героїня з іменем Сяо-ю працює в сауні і страждає від постійних домагань. І вона не хоче втрачати роботу, але й не знає, як припинити цей жах. Юнак Сяо-гуй теж хвилюється через свою роботу, оскільки він змушений постійно її змінювати, а умови, на які він погоджується, щоразу стають все гіршими… ©Kino4ua Дотик гріха 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?