Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Живу з моделями (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
I Live with Models
Країна:
Великобританія
Категорія:
Режисер:
Себ Барвелл, Джон Фостер, Джеймс Ламонт
Тривалість:
00:23:00
Переклад:
Українська мова Paramount Comedy | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Кураж-Бамбєй
Нашій увазі представлений дуже кумедний телесеріал, який оповідає нам про життя чотирьох молодих початківців моделей. Їх доля склалася так, що існувати вони повинні пліч-о-пліч один з одним, а точніше жити під одним дахом в шикарних апартаментах Майамі. Кожен з наших персонажів прийшов в модельний бізнес по своєму, але втриматися тут не так вже й легко. Томмі наприклад, абсолютно не має модельної зовнішності, але його руки припали до вподоби знавцям світу моди. А ось його сусіди по квартирі мають шикарні данні, до того ж вони мають і досвіду по-більше ніж у Томмі.
У кожному новому епізоді нас чекає велика кількість оригінальних пригод новоспечених друзів, які так намагаються домогтися успіху в своїй кар'єрі. ©Kino4ua Живу з моделями (1, 2 сезон) 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb2.9
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?