Kino4ua.com
R

Зроблено в Італії

Рік:
Ор. назва:
Made in Italy
Країна:
Великобританія, Італія
Режисер:
Джеймс Д’Арсі
Тривалість:
01:34:18
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Зроблено в Італії – комедійна стрічка, у які розповідається про батька і сина, чиї стосунки можуть покращитись, коли вони почнуть займатись спільною справою. Джек – молодий чоловік, у якого не найкращий період у житті. Він розлучається з дружиною, але це не єдина причина для смутку. Герой може втратити ще й роботу, яку він любить, і щоб цього не допустити, він хоче викупити галерею, де якраз і працює керівником. Але на це потрібні великі гроші, яких у нього немає. Єдина надія на батька – відомого художника. У чоловіків є маєток, який знаходиться у Тоскані, залишений їм у спадок матір’ю Джека. Але там вже давно ніхто не проживає, будівля у занедбаному стані, і її потрібно спершу відремонтувати, щоб потім продати. Батько і син їдуть туди і одразу розуміють, що наводити лад вони будуть довго. За цей час вони встигнуть налагодити свої взаємини, а Джека ще й чекає цікаве знайомство… ©Kino4ua Зроблено в Італії 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?