Kino4ua.com
R

Світ прийдешній

Рік:
Ор. назва:
The World to Come
Країна:
США
Режисер:
Мона Фастволд Лерче
Тривалість:
01:45:30
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Світ прийдешній – романтична кіноісторія, дія якої розгортається у 1850-х роках на території Америки. Ебігейл і її чоловік Даєр живуть у сільській місцевості. Роботи їм завжди вистачає, і героїня вправно справляється з усіма обов’язками, але виливати душу їй доводиться не власному чоловікові, а лише щоденнику, куди вона щодня щось записує. Зміни починаються, коли навесні по сусідству з’являються нові люди. Це подружня пара Фінні і Таллі, яка виглядає щасливою. А Таллі ще й дуже приваблива молода жінка, з якою Ебігейл швидко знаходить спільну мову. Вони все частіше проводять час разом і стають найближчими подругами. І спочатку у їх чоловіків це не викликає негативних емоцій. Але потім ситуація стає дещо іншою. Дружба жінок перетворюється на щось інше, виникає більш глибоке, інтимне почуття, і чоловіки починають відчувати якусь загрозу сімейним стосункам… ©Kino4ua Світ прийдешній 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?