Kino4ua.com
R

Літній табір

Рік:
Ор. назва:
A Week Away
Країна:
США
Режисер:
Роман Вайт
Тривалість:
01:34:25
Переклад:
Українська мова Субтитри
Літній табір – музична драма, яка розповідає про юнака з непростим характером і зміни, які починають відбуватись у його житті після знайомства з віруючими людьми. Уілл з тих хлопців, які не можуть просто жити спокійно. Він завжди знаходить якісь пригоди на свою голову, і одного разу навіть опиняється через це у колонії для неповнолітніх. Але можливість виправитись у нього з’являється, коли він стає учасником спеціальної програми для молоді. Юнак потрапляє до християнського табору, де повинен жити по певним правилам і слухатись тих, хто старше. І хоч спочатку Уіллу було важко дотримуватись нових порядків, згодом він навіть почав розуміти їх суть і причину, чому вони були встановлені. А ще його увагу привернула одна симпатична дівчина, яка частенько з’являлась у таборі. Як знайомство з нею змінить життя головного героя? ©Kino4ua Літній табір 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?