Kino4ua.com
R

Астрал: Онлайн

Рік:
Ор. назва:
Host
Країна:
Великобританія
Категорія:
Режисер:
Роб Севідж
Тривалість:
00:57:19
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Астрал: Онлайн – містична стрічка, дія якої відбувається у сучасному світі, охопленому пандемією. Вірус, який нещодавно з’явився і стрімко почав поширюватись планетою, змусив людей зачинитись у своїх домівках і чекати, поки це жахіття минеться. Але ж зовсім без спілкування важко, тому багато хто почав влаштовувати зустрічі з друзями і рідними через інтернет. Технології і можливості дозволяють робити навіть конференції, де учасників більше, аніж двоє, тому зустрітись в режимі онлайн з групою подружок – це не проблема. От і дівчата, які живуть у Лондоні, періодично влаштовують собі зустрічі у ZOOM. І одного разу Хейлі, щоб зробити спілкування цікавішим, запрошує на одну з таких зустрічей даму-медіума. Вона влаштовує спіритичний сеанс, що дає подружкам нову тему для жартів. Але їм стає не до сміху, коли з’являється якась демонічна істота… ©Kino4ua Астрал: Онлайн 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?