Kino4ua.com
R

Біжи, ховайся, бий

Рік:
Ор. назва:
Run, Hide, Fight
Країна:
США
Режисер:
Кайл Ранкін
Тривалість:
01:49:50
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Біжи, ховайся, бий – трилер, у центрі сюжету якого знаходиться 17-річна школярка Зої. Цей день міг би бути зовсім іншим, але вона потрапила у школу, яку захопили терористи. І злочинцями виявились не якісь дорослі дядьки, а такі ж самі школярі, але явно не в адекватному стані психіки. В заручники вони взяли багатьох людей і змушують їх вести пряму трансляцію усього того, що відбувається. Зої дівчина розумна, смілива, і вона не хоче бути просто жертвою. Вона готова захищати не лише своє життя, а й однокласників. Героїня мала би слухатись терористів, щоб не ризикувати, але вона не збирається виконувати чиїсь команди, а дасть відсіч. Бандити хотіли прославитись, а вона зробить так, щоб запам’ятали не їх, а її. Це буде справжня війна, і Зої буде відчайдушним «солдатом». Ось так звичайний шкільний день, який починався спокійно, перетворився на кошмар… ©Kino4ua Біжи, ховайся, бий 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?