Kino4ua.com
R

Дзеркала

Рік:
Ор. назва:
Mirrors
Країна:
США, Румунія
Режисер:
Олександр Аджа
Тривалість:
01:50:45
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Дзеркала – детективний трилер, у центрі сюжету якого знаходиться Бен Карсон. У минулому чоловік працював детективом, але потім його відсторонили від служби, і це дуже погано вплинуло на його життя. Він віддалився від своє родини, почав зловживати алкоголем, знайшов нову роботу, але явно не найкращу. Тепер він нічний сторож в універмазі. Колись це був шикарний торговий центр, але після страшної пожежі, яка сталась там кілька років тому, він став схожим на звичайний магазин, у якому немає нічого особливого і цікавого. У свої зміни Бен обходить територію і перевіряє, чи все там у порядку. І раптом він починає помічати дещо дуже дивне – дзеркала у тих місцях, де навіть стіни обвуглились, чисті, ніби хтось їх помив. А найстрашніше, що він починає бачити в них якісь страхітливі образи. Через деякий час головний герой дізнається історію цієї будівлі і починає війну з демонами… ©Kino4ua Дзеркала 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?