Kino4ua.com
R

Я бачу тебе

Рік:
Ор. назва:
I See You
Країна:
США
Режисер:
Адам Рендолл
Тривалість:
01:38:54
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Я бачу тебе – трилер з детективним сюжетом, дія якого відбувається у невеликому затишному містечку, де злочинів майже не буває. А якщо вони і стаються, то це якась дрібниця, з якою легко можна розібратись. І коли зникає маленький хлопчик, місцеве населення і поліція починають думати, що це справа рук якогось маніяка. Грег Гарпер – досвідчений детектив, який починає розслідування. Але робота йому дається важко, оскільки він переживає серйозну кризу в особистому житті. Працюючи над справою, він згадує про дуже схожий випадок, який стався ще 15 років тому. Але тоді злочинця знайшли і посадили за грати, де він досі і знаходиться. Отже, потрібно шукати в якомусь іншому напрямку. Головний герой продовжує розслідування і раптом розуміє, що небезпека нависає вже й над його власним домом, а якщо точніше, то над його неповнолітнім сином… ©Kino4ua Я бачу тебе 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?