Kino4ua.com
PG

Перегони Гарматне ядро

Рік:
Ор. назва:
The Cannonball Run
Країна:
США, Гонконг
Режисер:
Гел Нідем
Тривалість:
01:35:32
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Перегони Гарматне ядро – комедійна стрічка про відчайдухів, яким захотілось позмагатись за солідний грошовий приз у незвичних перегонах. Їх особливість у тому, що маршрут прокладений через всю країну, а правил немає фактично ніяких. Починається заїзд у Коннектикуті, а фінішна лінія знаходиться у Каліфорнії. Їхати учасники перегонів будуть по звичайним дорогам, а це означає, що їм на шляху будуть зустрічатись патрульні, які неодмінно спробують зупинити це шаленство на трасі. Джей МакЛур вигадує спосіб, як уникнути претензій правоохоронців. Просто він свій автомобіль маскує під швидку допомогу. Але ж він не один такий хитрий – у суперників теж є ідеї. І тут уже кожен фантазує як може, а потім втілює ці фантазії у життя. Звісно, отримати гроші хочеться кожному, але все ж справа не лише в них. Перегони починаються. Це буде цікава пригода. ©Kino4ua Перегони Гарматне ядро 1981 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?