Kino4ua.com
R

Здоровань Салмон

Рік:
Ор. назва:
The Slammin Salmon
Країна:
США
Режисер:
Кевін Хеффернан
Тривалість:
01:39:28
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDRezka Studio
Здоровань Салмон – історія про чоловіка, який після завершення спортивної кар’єри вирішив податись у бізнесмени. Клеон Саймон був колись чемпіоном з боксу у важкій вазі, а тепер у нього власний ресторан, куди заходить респектабельна публіка. Справи йдуть ніби добре, персонал працює на максимумі своїх можливостей, та все ж догодити хазяїну не так просто. Характер у Клеона важкий, а якщо йому в голову прийде якась шалена ідея, то він не заспокоїться, доки не реалізує її на практиці, і підлеглі зобов’язані зробити те, що він від них вимагає. Працювати в таких умовах важко, тому іноді співробітники просто бунтують. Коли Саймон розуміє, що йому негайно потрібно віддати борг у сумі 20 000 доларів одному мафіозі, він наказує своєму помічнику заробити гроші…за день. Кращий офіціант отримає винагороду, а гірший відчує силу кулаків Саймона… ©Kino4ua Здоровань Салмон 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?