Kino4ua.com
PG

Мабуть Боги з'їхали з глузду

Рік:
Ор. назва:
The Gods Must Be Crazy
Країна:
ЮАР, Ботсвана
Режисер:
Джемі Юїс
Тривалість:
01:49:20
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Мабуть Боги з'їхали з глузду – весела історія про життя бушменів, які мешкають на просторах Африки. Це дике плем’я, яке живе по зовсім іншим законам, аніж все людство, і в інших умовах. Представники племені навіть розмовляють на свої мові, яку ніхто чужий зрозуміти не зможе без перекладача. Спокійне життя племені закінчилось у той момент, коли Кі знайшов серед пустелі бляшанку з-під Кока-коли. Як ця дивна річ потрапила туди, бушмени не знали, але вона викликала у них бурхливу реакцію. Кожен хотів нею заволодіти, і це призвело до численних конфліктів. Щоб не загострювати ситуацію, було вирішено позбутись пляшки. Ця відповідальна місія була покладена на плечі Кі, який мав знайти край світу і там скинути річ у безодню. Так почалась велика пригода. Чоловік відправився у подорож, яка буде сповнена подіями, знайомствами і відкриттями. ©Kino4ua Мабуть Боги з'їхали з глузду 1980 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?