Kino4ua.com
R

Невдала поїздка

Рік:
Ор. назва:
Bad Trip
Країна:
США
Режисер:
Китао Сакурай
Тривалість:
01:24:42
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Невдала поїздка – комедійна історія про двох найкращих друзів, яким закортіло потрапити до Нью-Йорка. Кріс і Бад – це хлопці, яким спокійно на місці не сидиться. Пригоди вони люблять, тому життя у них насичене. Цього разу вони їдуть в одне з найвідоміших міст Америки, але не на власному авто, а на чужому. Можна було б звернутись у агентство, де дають авто напрокат, але герої вирішили чинити інакше. Вони просто «свиснули» машину у сестри Бада, яка навіть не здогадується, що її найулюбленіше авто тепер в руках інших людей. Друзів чекає чотири дні, які будуть насичені подіями, пригодами і незабутніми враженнями. Але це буде період веселощів не лише для них, а й для деяких сторонніх спостерігачів – звичайних людей, які стануть випадковими свідками усього того, що буде відбуватись з головними героями. А хтось і сам стане учасником цих шалених подій… ©Kino4ua Невдала поїздка 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?