Kino4ua.com
R

Вавилон 5: Втрачені оповіді

Рік:
Ор. назва:
Babylon 5: The Lost Tales
Країна:
США, Канада
Режисер:
Дж. Майкл Стражински, Сара Барнс
Тривалість:
01:15:44
Переклад:
Українська мова ТакТреба Продакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - ТВ6
Вавилон 5: Втрачені оповіді – фантастичний екшн, дія якого відбувається у далекому 2271-му році. Вавилон 5 – це космічна станція, яка вже давно дрейфує у безкінечності космічного простору. Гігантський корабель став тим місцем, де представники різних цивілізацій можуть зустрічатись і вести перемовини, обмінюватись досвідом, просто спілкуватись. На борту знаходиться капітан Елізабет Локлі, яка чекає на прибуття Джона Шерідана. Цей чоловік займає почесну посаду Президента міжзоряного Альянсу, десятиріччя якого скоро будуть святкувати на станції. Саме заради цієї події сюди і прибувають численні гості. Серед них є і православний священик, якого капітан просить провести обряд вигнання демонів. Це потрібно одному з членів екіпажу, який нещодавно повернувся з Землі. Та не так просто буде позбавитись від демона… ©Kino4ua Вавилон 5: Втрачені оповіді 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?