Kino4ua.com
R

Лашкаво прошимо

Рік:
Ор. назва:
Bienvenue chez les Ch'tis
Країна:
Франція
Режисер:
Дені Бун
Тривалість:
01:46:20
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Двоголосий закадровий
Лашкаво прошимо – французька комедія, у центрі сюжету якої знаходиться звичайний трудяга Філіп Абрамс. Він давно мріє, щоб його перевели на інше місце роботи – поближче до Лазурного Берега, і для цього він багато працює. Оскільки досягти бажаного звичайним способом не вдається, чоловік йде на хитрість – прикидається інвалідом. Але його авантюра завершується не так, як він очікував. Його дійсно переводять, але геть не туди. Так головний герой опиняється на Півночі Франції, де знаходиться комуна Берг. Вважається, що там живуть невдахи і алкоголіки, які в житті нічого не досягли. І з цими людьми Філіпу доведеться познайомитись. Та не все так страшно, як кажуть. Герой знайде тут друзів і дізнається, що таке справжня підтримка. Але для його стосунків з дружиною це стане випробуванням, бо вони вперше будуть далеко один від одного. ©Kino4ua Лашкаво прошимо 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. ольга владимировна маташева
    Не обычно, смешно и мило!