Kino4ua.com
R

Кендімен

Рік:
Ор. назва:
Candyman
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Бернард Роуз
Тривалість:
01:39:50
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Кендімен – саме так називають міфічного і містичного убивцю, який використовує замість зброї у якості знаряддя убивства гак, який у нього замість руки. Історії про нього добре знають мешканці Чикаго, особливо віддалених його районів. До певного моменту Кендімен знаходиться за межами реальності, тому і побачити його не можна, але існує певний ритуал, і якщо його правильно виконати, то він з’явиться. Тут усе просто: потрібно стати перед дзеркалом і п’ять разів поспіль вимовити ім’я Кендімена. От тільки робити цього не варто, бо потім можна дуже пошкодувати про свою легковажність. Хелен Лайл теж чула цю історію, але не дуже вірила у її реальність. І вона навіть змогла знайти підтвердження, що це лише вигадка, страшилка для людей, якою прикриваються місцеві банди. Та не варто поспішати з остаточними висновками, бо Кендімен вже готовий показати своє обличчя… ©Kino4ua Кендімен 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?