Kino4ua.com
R

Смерть серед айсбергів

Рік:
Ор. назва:
Orca, the Killer Whale
Країна:
США, Нідерланди
Режисер:
Майкл Андерсон
Тривалість:
01:32:28
Переклад:
Українська мова Інтер | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Cartoon Network
Смерть серед айсбергів – драматичний трилер, який розповідає про протистояння людини і природи. У центрі сюжету знаходиться капітан Нолан. Він людина холоднокровна, цинічна, у чомусь жорстока. Він зненавидів світ у той самий момент, коли втратив назавжди те, що найбільше любив і цінував. Тоді сталась страшна трагедія, і з того часу він став бездушним і байдужим до чужих почуттів, чужого болю. Він керує кораблем і займається полюванням на китів. Одного разу з води йому вдається витягти велетенську косатку, яка ще й була вагітна. Мама і дитя загинули, і це стало початком страшних випробувань для Нолана і його команди, оскільки у косатки був «чоловік». Кит, який від туги збожеволів, почав переслідувати корабель. І цей гігант не заспокоїться, доки не помститься за смерть рідних. Але хто виявиться сильнішим цього разу – тварина чи людина? ©Kino4ua Смерть серед айсбергів 1977 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?