Kino4ua.com
R

Сім хвилин

Рік:
Ор. назва:
7 Minutes
Країна:
США
Режисер:
Джей Мартін
Тривалість:
01:32:28
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Сім хвилин – кримінальна драма, у якій розповідається про компанію друзів, які знайомі багато років. Вони разом росли, разом переживали якісь ситуації у житті, разом заздрили багатіям, оскільки самі були небагатими людьми. Коли хлопці подорослішали, вони теж захотіли розбагатіти, але так, щоб для цього не потрібно було багато і важко працювати. А який найшвидший спосіб отримати великі гроші? Звісно, пограбування. Вони вирішили «обнести» банк, який знаходиться у невеликому провінційному містечку. Хлопці ретельно все спланували, обдумали кожен свій крок, розрахували всі дії по хвилинах. Здавалось, що це буде просто ідеальний злочин. Герої були впевнені у своїх силах, тому ні в кого і краплі сумнівів не було, що щось може піти не так. Але це сталось – один зі співробітників їх упізнав. Ситуація вийшла з-під контролю, треба швидко приймати рішення і діяти… ©Kino4ua Сім хвилин 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.0
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?