Kino4ua.com
R

Спасіння

Рік:
Ор. назва:
Extraction
Країна:
США, Великобританія, Канада
Режисер:
Стівен С. Міллер
Тривалість:
01:32:20
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Спасіння – бойовик, у якому розповідається про Леонарда Тернера і його сина, який вирішив обрати ту ж саму складну і небезпечну професію, що і батько. Хоча хлопця могло б уже й на світі не бути, бо десять років назад він мало не загинув. А все через те, що спецоперація, учасником якої був спецагент Тернер, гучно провалилась. Тоді чоловік втратив дружину і міг залишитись ще й без сина, але хлопець лишився живим. Гаррі виріс і захотів продовжувати справу батька. От тільки керівництво не хоче відпускати його на польові завдання, вважаючи, що хлопець з таким гострим розумом, як у нього, значно більше користі принесе, якщо сидітиме за комп’ютером у якості аналітика. Але можливість продемонструвати свої можливості у Гаррі з’явиться, хоч і не за найкращих обставин. Йому доведеться рятувати батька, який опинився в руках міжнародних терористів… ©Kino4ua Спасіння 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.1
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?