Kino4ua.com
R

Вбити Гюнтера

Рік:
Ор. назва:
Killing Gunther
Країна:
США
Режисер:
Таран Кіллем
Тривалість:
01:33:40
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Вбити Гюнтера – комедійний бойовик, який розповідає про кримінальний світ і життя людей у ньому. Серед кілерів теж є свої «зірки», і найяскравішою з них вважається Гюнтер. Цей найманий убивця давно і міцно засів на вершині злочинного «Олімпу», і про нього всі знають. Але побачити його на власні очі не вдавалось майже нікому. Ніхто навіть не знає, як же він виглядає, але всім відомо, що він дуже сильний і міцний. Дрібніші злочинці можуть йому заздрити, але опинитись на його місці їм не вдасться. Хоча Блейк так не вважає. Цей амбітний чоловік ставить собі за мету знищити Гюнтера, щоб зайняти його «трон». Та сам він з такою задачею не впорається, тому герой збирає команду помічників-професіоналів. Тільки не знають вони, що про їх сміливі плани Гюнтер вже попереджений, а це означає, що він добряче підготується, щоб їх зустріти… ©Kino4ua Вбити Гюнтера 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?