Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Морська Лихоманка / Морські Паразити

Рік:
Ор. назва:
Sea Fever
Країна:
Ірландія, США, Великобританія, Швеція, Бельгія
Режисер:
Ніса Хардіман
Тривалість:
01:35:19
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Морська Лихоманка – фантастичний жахастик, у якому розповідається про команду моряків, які зустріли у відкритому морі жахливу істоту невідомого походження. У центрі сюжету знаходиться молода жінка Шеворн, яка цікавиться наукою вже багато років. Вона стала морським дослідником і вивчає поведінку різних представників фауни. Щоб провести чергове дослідження, їй потрібно вийти у море, тому вона і напрошується стати частиною команди одного риболовецького тралу. Без особливого ентузіазму моряки все ж погоджуються її взяти з собою в море. І її знання навіть стануть їй у пригоді, коли корабель сяде на мілину. Так усі будуть думати, хоча насправді причина зупинки буде іншою. Якась велетенська істота підпливе до корабля. Вона схожа на медузу, але значно більша і страшніша. А найгірше, що вона ну дуже вже хоче потрапити на борт… ©Kino4ua Морська Лихоманка / Морські Паразити 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?