Kino4ua.com
PG-13

Годзілла проти Конга

Рік:
Ор. назва:
Godzilla vs. Kong
Країна:
США, Австралія, Канада, Індія
Режисер:
Адам Вінґард
Тривалість:
01:53:10
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Ґодзілла проти Конґа – пригодницька стрічка, у якій зустрінуться два доісторичних гіганта, щоб з’ясувати, хто ж з них сильніший. «Монарх» – це організація, яка вже давно займається питанням монстрів, які живуть на планеті. Щоб розкрити секрет їх походження, спеціалістам потрібно потрапити на острів Черепа і знайти там Конґа. Але це лише частина завдання, оскільки потім гіганта ще потрібно доставити в лабораторію, а це зробити неможливо, якщо він не піде добровільно. Порятунком у цій ситуації стає дівчинка, яку монстр до себе підпускає дуже близько. Невідомо як, але вона знайшла до нього «ключик». Можливо, якщо вона йтиме за вченими, то і велетень піде за нею. Але несподівано на шляху виникає перепона у вигляді ще однієї велетенської істоти – Ґодзілли. Між двома титанами виникає конфлікт і починається страшна битва, від результату якої може залежати доля людства… ©Kino4ua Годзілла проти Конга 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?