Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Батько

Рік:
Ор. назва:
The Father
Країна:
Великобританія, Франція
Режисер:
Флоріан Зеллер
Тривалість:
01:37:55
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | В одне рило
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Батько – драматична стрічка з Ентоні Гопкінсом у головній ролі. В центрі сюжету знаходиться 80-річний чоловік на ймення Ентоні, який мешкає один у своїй квартирі у Лондоні. Поважний вік супроводжується характерною хворобою – деменцією. Ситуація поступово лише погіршується, але чоловік категорично проти того, щоб у нього була доглядальниця. Доросла донька, яка дуже любить свого батька, намагалась різними способами зробити так, щоб він не залишався один, але він не хоче нічого й чути про помічниць і тому подібне. Але дочка, розуміючи, що кожен день хвороба все більше руйнує розум тата, тому він сприймає реальність викривлено, не зупиняється у своїх спробах покращити умови його життя. Тут вона проявляє характер і наполегливість, хоч стосунки з батьком стають все складнішими, бо він сумнівається у кожному, навіть у рідній дитині… ©Kino4ua Батько 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.3
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Тетяна
    Тетяна
    19 липня 2021 00:03
    + 0 -
    Чудовий фільм. Дякую. 
  2. Регіна
    Регіна
    1 червня 2021 19:54
    + +4 -
    Насолода дивитися гру Ентоні Гопкінса. Чудово!