Kino4ua.com
R

Порожнеча

Рік:
Ор. назва:
The Empty Man
Країна:
США, ПАР, Великобританія
Режисер:
Девід Прайор
Тривалість:
02:17:27
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Порожнече – детективний жахастик, у центрі сюжету якого знаходиться Джеймс Ласомбра. Чоловік у минулому працював поліцейським, а тепер він звичайний охоронець у магазині. Рік тому він втратив у катастрофі дружину і сина, але й досі не може впоратись з емоціями. Пережити таку втрату дуже важко, і лише постійна зайнятість може хоч якось відволікти. Одного разу до чоловіка приходить знайома, у якої зникла донька. Дівчина, яку звати Аманда, була з друзями і, як з’ясувалось, проводила дивний ритуал на мосту. З його допомогою викликають Людину порожнечі – містичну істоту, з якою краще нікому і ніколи не зустрічатись. Історія про нього – це міська легенда, у яку не надто віриться, і Джеймс теж її не сприймав всерйоз, але одна знахідка змусила його змінити ставлення. Просто під тим самим мостом були знайдені тіла друзів зниклої дівчини. А де ж сама Аманда? ©Kino4ua Порожнеча 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?