Kino4ua.com
PG-13

Поки весілля не розлучить нас

Рік:
Ор. назва:
Hasta que la boda nos separe
Країна:
Іспанія
Режисер:
Дані де ла Орден
Тривалість:
01:50:35
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Поки весілля не розлучить нас – саме стільки, напевно, буде тривати дружба головних героїнь. Марина і Алекса кращі подруги, і це триває вже багато років. Марину можна назвати успішною і щасливою людиною, адже у неї є і хороша робота, і вдосталь вільного часу, щоб проводити його так, як їй самій заманеться, і вірна подруга поруч. Єдине, що трохи псує цю ідилію, це проблеми у особистому житті. А якщо сказати точніше, то воно взагалі у дівчини не складається. Стосунки з чоловіками, які у неї вже були, завершились по-різному, але хорошого не вийшло нічого. І тепер героїня навіть не намагається шукати когось і починати щось серйозне. Але доля сама робить їй подарунок у вигляді зустрічі з чоловіком її мрії. А це шанс, за який потрібно хапатись. І все було б добре, якби не з’ясувалось, що цей ідеальний з усіх боків красунчик…наречений Алекси. ©Kino4ua Поки весілля не розлучить нас 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?