Kino4ua.com
R

Біггі: Я маю розповісти історію

Рік:
Ор. назва:
Biggie: I Got a Story to Tell
Країна:
США
Режисер:
Емметт Маллой
Тривалість:
01:37:40
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Любительський, одноголосий
Біггі: Я маю розповісти історію – документальна стрічка, яка розповідає про життя і кар’єру виконавця, відомого як Notorious B.I.G. Можливо, комусь буде важко повірити, але цей артист починав з наркоторгівлі, та доля все ж вивела його на інший шлях. Він став не просто виконавцем пісень у стилі реп, а справжнім королем цього жанру. Автори фільму розкажуть про його дитинство, про те, як він йшов до своєї слави, як рідні й близькі сприймали його успіхи, і які проблеми були в його родині, коли до нього прийшла популярність. Глядачі зможуть побачити кадри з виступів артиста, а також зі студії, які раніше ніде не демонструвались. Свої спогади про Біггі розкажуть його друзі, колишня дружина, колеги, навіть його мама. За її словами, у цій стрічці вперше увага буде акцентуватись не на обставинах смерті її сина, а на його життєвому шляху і досягненнях. ©Kino4ua Біггі: Я маю розповісти історію 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?