Kino4ua.com
PG-13

Ноттінг Гілл

Рік:
Ор. назва:
Notting Hill
Країна:
Великобританія, США
Режисер:
Роджер Мічелл
Тривалість:
02:04:45
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Ноттінг Гілл – це район у Лондоні, де знаходиться невелика книжкова крамничка. Там працює простий хлопець Вільям Такер. Він добрий, привітний, милий, привабливий. Навіть дивно, що у людини з такими характеристиками за плечима вже є розлучення. Після нього головний герой особистим життям навіть не займається – немає на це ні часу, ні сил, ні бажання. На щастя, йому немає коли сумувати, бо є класні і веселі друзі, численні родичі, а на додачу ще й дуже смішний сусід. Вільям собі працює, аж раптом у крамницю заходить приваблива жінка. Це Анна Скотт – відома кіноактриса. Вона знайомиться з Вільямом, і між ними виникає щира симпатія. З часом вона знайомиться і з людьми з оточення чоловіка, і всі ці люди їй дуже подобаються, як і атмосфера, у якій вони живуть. Це все так відрізняється від того, до чого жінка звикла, та чи готова вона до змін у житті? ©Kino4ua Ноттінг Гілл 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?