Kino4ua.com
PG-13

Котяче око

Рік:
Ор. назва:
Cat's Eye
Країна:
США, Нідерланди
Режисер:
Льюїс Тіга
Тривалість:
01:34:20
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Котяче око – трилер з елементами комедії, сценарій якого був створений за творами Стівена Кінга. Стрічка складається з трьох частин – новел, у яких свій сюжет і свої дійові особи. Але є персонаж, який їх усі об’єднує – вуличний кіт. Цей звір нічим не відрізняється від інших таких же котів, але чомусь саме він стає спостерігачем або дійовою особою у історіях. У одній з них розповідається про надійний, але жорстокий спосіб кинути палити, який відомий людям. І через нього у чотирилапого героя починаються в житті неприємності. В іншій новелі кіт стане свідком доволі дикої ситуації. На його очах чоловіки будуть з’ясовувати стосунки, бо один вирішив відбити жінку в іншого. А той другий небезпечний, і він змушує першого «прогулюватись» по карнизу. А в останній історії розповідається про родину, де маленьку дівчинку тероризують темні сили, а батьки не можуть її захистити. Але рятівником стане кіт… ©Kino4ua Котяче око 1985 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?